Komen jullie altijd met z’n twee├źn? da’s keiduur jonguh!

Leuk dat je het vraagt;) Ronald is aan het afbouwen met fotograferen omdat hij onlangs een telefoonzaak overgenomen heeft (Telecombinatie-velp) Daarom kom ik (Raoul) voornamelijk nog alleen (kijk ook op www.raoulvanmeelfotografie.nl) of desgewenst met een second shooter. Trouwfotograaf Nijmegen

Hoeveel bruiloften heb je al gedaan?

Ik denk dat ik in de 15 jaar dat ik al fotografeer zo’n 250 bruiloften heb gefotografeerd. Je kunt me dus met recht een ervaren bruidsfotograaf noemen;)

fotograaf beuningen

Neem je je eigen boterhammetje mee?


Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we of ik mee mag lunchen en of er een maaltijd voor me geregeld is, een fotograaf moet namelijk ook goed eten om goed te kunnen presteren. Mocht het lastig worden qua tijd of budget is dat ook geen probleem. ik neem dan gewoon mijn eigen bammetje mee. Trouwfotograaf Nijmegen

Waarom heb je alleen zwart-wit foto’s in deze vraag en antwoordronde?

Goeie vraag, ik hou van zwart-wit. Het laat het onderwerp spreken zonder dat storende elementen met hun kleur afleiden. En het heeft iets nostalgisch. (kijk hier is er weer 1)Fotograaf Bruiloft Utrecht

Fotografeer je alleen bruiloften in Nijmegen?

Nee joh! Ik reis het hele land door. Zo heb ik bruiloften gefotografeerd in Arnhem, Nijmegen, Tiel, ‘s Hertogenbosch. Het liefst blijf ik wel in Gelderland natuurlijk omdat ik het daar goed ken.bruiloft fotograaf Arnhem